Bossa Floors

Wie is
Bossa Floors

Bossa Floors in Herten en Landgraaf is uw vertrouwde partner voor exclusieve en duurzame vloeroplossingen. Of u nu een bedrijf of particulier bent, wij bieden expertise in vloeren en traprenovaties die uw ruimte transformeren met een persoonlijk advies op maat!.

Ons verhaal

Het adviseren van de juiste vloer zit in ons DNA!

Bossafloors, met vestigingen in Herten en Landgraaf, is meer dan zomaar een vloerenbedrijf. Wij zijn uw specialisten in het leveren en leggen van een breed scala aan exclusieve vloeren, zowel in binnen- als buitenland. Maar onze expertise stopt niet bij vloeren; we zijn ook uw go-to experts voor traprenovaties. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, wij hebben de kennis en ervaring om uw ruimte te transformeren. Ons team, geleid door Martin & Linda, staat altijd klaar om u van persoonlijk en deskundig advies te voorzien.

ONZE MISSIE

Het leveren van de allerhoogste kwaliteit!

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het creëren van duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloeroplossingen die het leven van onze klanten verbeteren. Of het nu gaat om siergrindvloeren, gietvloeren, marmerstone vloeren of traprenovaties, wij streven ernaar om in elk project de hoogste kwaliteit en vakmanschap te leveren. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en maatwerk, en we draaien onze hand niet om voor bijzondere uitdagingen.

kernwaarden

Deze waardes staan bij ons hoog in het vaandel

01.

Expertise

Bossa Floors heeft jarenlange ervaring in het leggen van diverse vloertypes voor zowel bedrijven als particulieren in Limburg.

02.

Duurzaamheid

Wij leveren siergrindvloeren, gietvloeren en marmerstone vloeren die lang meegaan en bewezen milieuvriendelijk zijn.

03.

Maatwerk

Van kleurkeuze tot materiaal, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij uw eigen, persoonlijke wensen.

04.

Veelzijdigheid

ANaast vloeren zijn we ook gespecialiseerd in het uitvoeren van traprenovaties, tevens geschikt voor elke type vloerafwerking.

05.

Bossa Kwaliteit

Alle producten worden door Bossa Floors zelf geïmporteerd en grondig gecontroleerd op kwaliteit, duurzaamheid en hardheid.

06.

Service

Voor persoonlijk en deskundig advies op maat staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen uitgebreid en zorgvuldig te beantwoorden.

bossa Floors locaties

Onze Showrooms

We beschikken over twee vestigingen in Limburg om onze klanten de best mogelijke service te bieden. U bent van harte welkom om onze collectie traprenovatietegels en vloeren te komen bekijken.

Let Op: Onze locatie in Landgraaf is tijdelijk op aanvraag geopend. We zijn flexibel, bel gerust om een afspraak te plannen.

VOLG ONS

Volg ons werk op Facebook

We begrijpen dat je als klant benieuwd bent naar onze producten en klantbeoordelingen. Omdat we trots zijn op ons werk, nodigen we je graag uit om onze laatste updates op onze Instagram feed te bekijken en zelf te ontdekken wat we voor jou te bieden hebben.

ontvang een op maat gemaakte offerte

Niet alleen vakwerk maar ook maatwerk, wij helpen graag met de beste prijs.