Gietvloer

De meeste vloeren die Bossa Floors maakt zijn PU gietvloeren (luxere gietvloeren). Bij een PU gietvloer is het mogelijk om twee kleuren te combineren, waardoor je zowel een betonlook als een marmerlook kunt creëren. Bovendien kun je actief betrokken zijn bij het gietproces van de vloer, en deze vloeren hebben ook een uitstekende UV-bestendigheid.

Gietvloer

Ontvang een persoonlijke op maat gemaakte offerte.

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om je vereisten te bespreken en een offerte voor je op maat te maken.

Thank you

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Over onze Gietvloeren

"Onze gietvloeren vormen de belichaming van modern minimalisme en strakke elegantie. Met een naadloze en vloeiende afwerking bieden gietvloeren een eigentijdse uitstraling die perfect past bij moderne interieurs. Onze gietvloeren zijn gemaakt van hoogwaardige harsen en worden op professionele wijze aangebracht, wat resulteert in een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing. Of je nu een kantoorruimte, een woonkamer of een showroom wilt transformeren, onze gietvloeren bieden niet alleen een strakke esthetiek, maar ook uitstekende prestaties. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik, gemakkelijk schoon te maken en beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen om aan jouw specifieke ontwerpbehoeften te voldoen. Bij Bossafloors nemen we trots in het leveren van hoogwaardige gietvloeren die jouw ruimte naar een hoger niveau tillen.

Waarom kies je voor ons?

Bij Bossafloors begrijpen we dat er talloze opties zijn als het gaat om vloer- en oppervlakteoplossingen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom steeds meer klanten voor Bossafloors kiezen:

 1. Vakmanschap en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de industrie kunnen we trots zijn op ons vakmanschap. We leveren hoogwaardige resultaten die zowel duurzaam als esthetisch zijn.
 2. Diverse Opties: Of je nu op zoek bent naar vloercoatings, tegels, of specifieke oppervlaktebehandelingen, bij Bossafloors vind je een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.
 3. Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
 4. Aandacht voor Detail: Onze toegewijde vakmensen hebben oog voor detail en zetten zich in voor de perfecte uitvoering van elk project, ongeacht de omvang.
 5. Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en behoeften en werken nauw met je samen om het gewenste resultaat te bereiken.
 6. Betaalbaarheid: We begrijpen dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 7. Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare service zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Je kunt op ons rekenen.

Bij Bossafloors gaan we verder dan alleen het leveren van vloeroplossingen; we streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Kies voor ons en ervaar de kwaliteit, toewijding en deskundigheid waar we bekend om staan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan jouw volgende project.

Voordelen

 • Modern Design: Naadloze afwerking past perfect bij moderne interieurs.
 • Duurzaamheid: Bestand tegen intensief gebruik en gemakkelijk te onderhouden.
 • Kleurvariatie: Beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen voor persoonlijke stijl.
 • Geschikt voor alle ruimtes: Ideaal voor kantoren, woningen en commerciële ruimtes voor een eigentijdse uitstraling.
ontvang een op maat gemaakte offerte

Niet alleen vakwerk maar ook maatwerk, wij helpen graag met de beste prijs.

Bossa Floors