Grindvloeren

Onze grindvloeren combineren esthetische schoonheid met robuuste duurzaamheid, waardoor elke ruimte een natuurlijke uitstraling en sterkte krijgt.

Grindvloeren

Ontvang een persoonlijke op maat gemaakte offerte.

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om je vereisten te bespreken en een offerte voor je op maat te maken.

Thank you

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Onze Grindvloeren

Een grindvloer van Bossa Floors is niet alleen een aankoop voor het leven, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid. Wat onze grindvloeren extra aantrekkelijk maakt, is hun veelzijdigheid; ze kunnen op vrijwel elke soort ondervloer worden aangebracht, of het nu gaat om tegels, beton, hout of zelfs vloerverwarming. Over vloerverwarming gesproken, deze vormt een uitstekende match met onze grindvloeren. De warmte wordt efficiënt door het materiaal geleid en blijft langer behouden.

Daarnaast zijn onze grindvloeren uiterst krasbestendig en bieden ze een scala aan personalisatieopties. U kunt kiezen uit korreldiktes variërend van 1 tot 8 mm en een breed scala aan kleuren en kleurcombinaties. De keuze is volledig aan u. Om een beter beeld te krijgen van de eindresultaten, nodigen we u uit om onze showroom te bezoeken, waar we een selectie van onze meest populaire kleuropties tentoonstellen.

Ten slotte zijn al onze grindvloeren voorzien van een epoxyharslaag en een gesealde toplaag. Dit zorgt ervoor dat vocht niet in de vloer kan trekken en minimaliseert de kans op schade, waardoor uw vloer er jarenlang als nieuw uit zal zien.

Waarom kies je voor ons?

Bij Bossafloors begrijpen we dat er talloze opties zijn als het gaat om vloer- en oppervlakteoplossingen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom steeds meer klanten voor Bossafloors kiezen:

 1. Vakmanschap en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de industrie kunnen we trots zijn op ons vakmanschap. We leveren hoogwaardige resultaten die zowel duurzaam als esthetisch zijn.
 2. Diverse Opties: Of je nu op zoek bent naar vloercoatings, tegels, of specifieke oppervlaktebehandelingen, bij Bossafloors vind je een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.
 3. Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
 4. Aandacht voor Detail: Onze toegewijde vakmensen hebben oog voor detail en zetten zich in voor de perfecte uitvoering van elk project, ongeacht de omvang.
 5. Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en behoeften en werken nauw met je samen om het gewenste resultaat te bereiken.
 6. Betaalbaarheid: We begrijpen dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 7. Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare service zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Je kunt op ons rekenen.

Bij Bossafloors gaan we verder dan alleen het leveren van vloeroplossingen; we streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Kies voor ons en ervaar de kwaliteit, toewijding en deskundigheid waar we bekend om staan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan jouw volgende project.

Voordelen

 • Duurzaamheid: Bestand tegen slijtage en krassen, perfect voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor binnen en buiten, met verschillende kleuren en afwerkingen om uit te kiezen.
 • Natuurlijke uitstraling: Geeft de warmte en textuur van natuurlijk grind zonder de nadelen.
 • Onderhoudsgemak: Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden voor langdurige schoonheid.

ontvang een op maat gemaakte offerte

Niet alleen vakwerk maar ook maatwerk, wij helpen graag met de beste prijs.

Bossa Floors