Marmerstone

Onze Marmerstone vloeren stralen tijdloze luxe uit, met de duurzaamheid van moderne materialen voor verfijnde interieurs.

Marmerstone

Ontvang een persoonlijke op maat gemaakte offerte.

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om je vereisten te bespreken en een offerte voor je op maat te maken.

Thank you

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Marmerstone Vloer

Zoekt u een luxueuze vloer die het gebruiksgemak van een grindvloer combineert? Overweeg dan een Marmerstone vloer van Bossa Floors.

Marmerstone is een natuurlijk materiaal, samengesteld uit fijngemalen marmerfragmenten die grover zijn dan regulier grind. Elk stukje marmer heeft zijn eigen unieke kleur, vorm en hardheid, wat resulteert in een vloer met een authentieke en onderscheidende uitstraling. Voor een uniforme look gebruiken we marmerdeeltjes met een dikte variërend van 1 tot 4 mm. Deze vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor elk interieur.

Waarom kies je voor ons?

Bij Bossafloors begrijpen we dat er talloze opties zijn als het gaat om vloer- en oppervlakteoplossingen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom steeds meer klanten voor Bossafloors kiezen:

 1. Vakmanschap en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de industrie kunnen we trots zijn op ons vakmanschap. We leveren hoogwaardige resultaten die zowel duurzaam als esthetisch zijn.
 2. Diverse Opties: Of je nu op zoek bent naar vloercoatings, tegels, of specifieke oppervlaktebehandelingen, bij Bossafloors vind je een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.
 3. Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
 4. Aandacht voor Detail: Onze toegewijde vakmensen hebben oog voor detail en zetten zich in voor de perfecte uitvoering van elk project, ongeacht de omvang.
 5. Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en behoeften en werken nauw met je samen om het gewenste resultaat te bereiken.
 6. Betaalbaarheid: We begrijpen dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 7. Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare service zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Je kunt op ons rekenen.

Bij Bossafloors gaan we verder dan alleen het leveren van vloeroplossingen; we streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Kies voor ons en ervaar de kwaliteit, toewijding en deskundigheid waar we bekend om staan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan jouw volgende project.

Voordelen

 • Esthetische pracht: Repliceert de schoonheid van echt marmer met verschillende afwerkingen.
 • Duurzaamheid: Bestand tegen slijtage, vlekken en krassen voor langdurige pracht.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor woon-, commerciële en luxe ruimtes.
 • Onderhoudsvriendelijk: Behoudt zijn glans en schoonheid met minimale inspanning.
ontvang een op maat gemaakte offerte

Niet alleen vakwerk maar ook maatwerk, wij helpen graag met de beste prijs.

Bossa Floors