Troffelvloer

Onze troffelvloeren combineren ongeëvenaarde duurzaamheid met een moderne esthetiek, waardoor elke ruimte naadloos straalt.

Troffelvloer

Ontvang een persoonlijke op maat gemaakte offerte.

Binnen 48 uur nemen we contact met je op om je vereisten te bespreken en een offerte voor je op maat te maken.

Thank you

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.

Onze Troffelvloeren

"Onze troffelvloeren zijn een van onze meest gewaardeerde en veelzijdige vloeropties bij Bossafloors. Deze vloeren, ook wel bekend als mortelvloeren, worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke duurzaamheid en naadloze afwerking. Troffelvloeren zijn opgebouwd uit een mengsel van hoogwaardige harsen, aggregaten en bindmiddelen, die samen een robuuste en veerkrachtige vloer creëren. Ze zijn bestand tegen zware belasting, slijtage en chemische stoffen, waardoor ze ideaal zijn voor industriële omgevingen, commerciële ruimtes en zelfs residentiële toepassingen. Bovendien bieden troffelvloeren een strak en modern uiterlijk, waardoor ze perfect passen in eigentijdse ontwerpen. Bij Bossafloors leveren we troffelvloeren van topkwaliteit, aangepast aan jouw specifieke behoeften en ontwerpwensen. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor een magazijn, keuken, of een andere ruimte, onze troffelvloeren bieden een uitstekende combinatie van functionaliteit en esthetiek."

Waarom kies je voor ons?

Bij Bossafloors begrijpen we dat er talloze opties zijn als het gaat om vloer- en oppervlakteoplossingen. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom steeds meer klanten voor Bossafloors kiezen:

 1. Vakmanschap en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de industrie kunnen we trots zijn op ons vakmanschap. We leveren hoogwaardige resultaten die zowel duurzaam als esthetisch zijn.
 2. Diverse Opties: Of je nu op zoek bent naar vloercoatings, tegels, of specifieke oppervlaktebehandelingen, bij Bossafloors vind je een breed scala aan opties om aan je behoeften te voldoen.
 3. Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
 4. Aandacht voor Detail: Onze toegewijde vakmensen hebben oog voor detail en zetten zich in voor de perfecte uitvoering van elk project, ongeacht de omvang.
 5. Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je wensen en behoeften en werken nauw met je samen om het gewenste resultaat te bereiken.
 6. Betaalbaarheid: We begrijpen dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 7. Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare service zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Je kunt op ons rekenen.

Bij Bossafloors gaan we verder dan alleen het leveren van vloeroplossingen; we streven ernaar om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Kies voor ons en ervaar de kwaliteit, toewijding en deskundigheid waar we bekend om staan. We kijken ernaar uit om met je samen te werken aan jouw volgende project.

Voordelen

 • Robuustheid: Bestand tegen zware belasting, chemicaliën en slijtage.
 • Naadloze afwerking: Creëert een strakke, moderne uitstraling zonder voegen of naden.
 • Veelzijdig: Geschikt voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.
 • Esthetische variatie: Beschikbaar in diverse kleuren en texturen om aan je ontwerpwensen te voldoen.
ontvang een op maat gemaakte offerte

Niet alleen vakwerk maar ook maatwerk, wij helpen graag met de beste prijs.

Bossa Floors